Privacyverklaring

Privacy: wat is dat?

Het recht op privacy kun je eenvoudig omschrijven als iemands recht om met rust te  worden gelaten. Dit betekent ook dat je niet zomaar iemands persoonlijke informatie mag gebruiken. Dit laatste noemen we het recht op de bescherming van persoonsgegevens.
Als sportvereniging ben je wettelijk verplicht tot het beschermen van de persoonsgegevens van leden, vrijwilligers, en alle andere personen van wie je persoonsgegevens verwerkt.

 

Privacyverklaring

Omdat Sportvereniging Octopus graag duidelijk wil zijn als het uw privacy betreft, hebben wij een privacyverklaring opgesteld.

Download hier onze Privacyverklaring.

 

Beeldrecht

Tijdens de trainingen, wedstrijden en sport gerelateerde activiteiten bij SVO kunnen er foto’s genomen worden. Op deze foto’s staan leden van SVO, leden van andere verenigingen of bezoekers afgebeeld. Deze beelden kunnen op de website en/of facebookpagina van SVO verschijnen, maar ook voor reclame- en/of drukwerk gebruikt worden. Indien hiertegen bezwaren bestaan vragen wij u dit via svo.bestuur@gmail.com kenbaar te maken. Het betreffende beeldmateriaal zal dan worden verwijderd. Deze mogelijkheid is niet van toepassing op algemene actiebeelden of sfeerbeelden waarop individuele leden niet centraal en duidelijk herkenbaar zijn afgebeeld of indien duidelijk voor de foto is geposeerd.