VRIJWILLIGERS GEZOCHT!

 

Sportvereniging Octopus is een vereniging. Zonder vrijwilligers kan een vereniging niet bestaan. Zo simpel is het. Dat geldt dus ook voor ons. Voor alles wat we bedenken, uitvoeren en ondernemen zijn we afhankelijk van de inzet van onze vrijwilligers. Dit zijn in de eerste plaats ons bestuur, trainers en klokkers/juryleden tijdens wedstrijden. Achter de schermen gebeurt er natuurlijk veel meer en daarom hebben we uw hulp nodig! Bent u de ouder, opa of oma van één van onze zwemmers? Dan zouden we het op prijs stellen als u ons wil  helpen met o.a. onderstaande activiteiten:

  • Opbouw van het bad voor een training (lijnen in het water, vlaggetjes ophangen)
  • Hulp tijdens wedstrijden (rijden, hulp bij catering, kaartjes ophalen etc.)
  • Hulp bij verschillende activiteiten die geregeld worden (zwem4daagse, clubkampioenschappen, uitjes buiten de training om)
  • Deelnemen aan de ledenvergadering 1 x per jaar
  • Zoals hierboven genoemd zijn trainers en klokkers ook van groot belang, dus mocht u hiervoor interesse hebben kunt u dit kenbaar maken. We zijn altijd blij met uitbreiding, want vele handen maken licht werk!

Vrijwilliger zijn werkt ook in uw voordeel. U raakt betrokken bij de vereniging, leert van elkaar en u kunt uw netwerk verder uitbreiden. Het geeft voldoening om samen aan projecten te werken en met elkaar de klus te klaren. U helpt er niet alleen ons mee, maar ook uw kind(eren).  Sporten is belangrijk en dankzij u kunnen verenigingen als SVO blijven bestaan! 

We verwachten van elke ouder hulp voor de opbouw van het bad tijdens de trainingen en hulp tijdens wedstrijden. Mocht u het, in het belang van de sport van uw kind, leuk vinden om ook met andere activiteiten te helpen? Dan willen we u vragen om u op te geven als vrijwilliger door een email te sturen naar: svo.bestuur@gmail.com. Op die manier weten we dat we u kunnen benaderen als we extra handjes nodig hebben.

Alvast bedankt!